קראמבל תפוחים ותמריםהמתיקו את יומכם בקינוח פירותי עם תפוחים, תמרים ושכבת פירורים פריכה. קל, מהיר וטעים לאללה
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :לפירורים
למלית
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את כל חומרי הפירורים, מועכים ומשפשפים בין הידיים עד לערבוב אחיד של החומרים וקבלת פירורים. אפשר גם בפולסים קצרים במעבד מזון. 2 חותכים את התמרים לקוביות. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות. עם כל חומרי המלית. 3 מעבירים את המלית לתבנית בגודל 18X25 ס"מ, משומנת בחמאה. מפזרים למעלה את הפירורים בשכבה אחידה. אופים בחום של 175 מעלות, 30-35 דקות, עד שהפירורים מזהיבים מעט. מגישים חם או קר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |