1 משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ומחממים תנור ל-180 מעלות.
2 שמים במיקסר שמן וסוכר, ומערבלים. מוסיפים קמח (פחות כף אחת שנשארת בצד לשימוש מאוחר יותר), קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד.
3 מוסיפים ביצים ותפוחים, ומערבלים כמה דקות לתערובת יפה. במקביל, מערבבים את השוקולד צ'יפס (או הצימוקים) יחד עם כף קמח בקערה קטנה עד שהם מכוסים לחלוטין. מערבלים כדקה עד שהתערובת אחידה, מחלקים לשתי התבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות. כאשר קיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא יבש, העוגה מוכנה. לפני ההגשה, אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!