1 מתחילים בציפוי (גאנאש): מחממים שמנת מתוקה בסיר ומביאים לרתיחה.
2 מניחים שוקולד בקערה נפרדת ויוצקים עליו את השמנת.
3 ממתינים 2-3 דקות. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
4 מקררים למשך ארבע שעות לפחות.
5 עוברים לעוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 מניחים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. מערבבים.
7 מניחים חמאה (חתוכה לקוביות) וסוכר בקערת המיקסר, מחברים וו גיטרה ומקרימים יחדיו, עד לקבלת תערובת בהירה.
8 מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
9 מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
10 מעבירים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים כשליש מתערובת היבשים. מערבבים עד להיטמעות.
11 מוסיפים חצי מהשמנת ומערבבים.
12 מוסיפים שליש נוסף של היבשים ומערבבים.
13 מוסיפים את שאר השמנת ומערבבים.
14 מוסיפים את שאר היבשים ומערבבים, רק עד שהם נטמעים לחלוטין בתערובת.
15 מקפלים בעדינות, רצוי עם מרית, את שברי העוגיות לתוך הבלילה.
16 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומיישרים עם מרית.
17 אופים כ-70 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אם היא נאפית ומשחימה מהר מדי תנמיכו את החום. בקיצור, שימו עין על התנור.
18 מצננים את העוגה, מחלצים מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה.
19 חוזרים לציפוי: מעבירים את הגאנאש הקר לקערת המיקסר. מחברים את וו הבלון ומקציפים עד לקבלת המרקם הרצוי.
20 מצפים את החלק העליון של העוגה והצדדים בקרם השוקולד. לא צריך לעשות את זה בצורה יפה במיוחד, העיקר שהכל יהיה מצופה, כיוון שזה ה"דבק" שיתפוס את כל הממתקים.
21 מצמידים אצבעות שוקולד לדופנות העוגה, עד שהן ממלאות את כל הקוטר. אפשר להפריד כל זוג אצבעות (כי כיף כף וגם קיט-קט מגיעים בזוגות), אבל אין צורך. אפשר להדביק זוגות זוגות.
22 שופכים מלא מלא m&m's או עדשים על העוגה, כך שהכל מצופה.
הערות:
# טיפ קטן: הכניסו את אצבעות השוקולד לכמה דקות במקרר לפני שאתם מתחילים בקישוט, כדי שלא יימסו בקצוות.
# אפשר להשמיט את האוריאו מהעוגה, להחליף בעוגיות אחרות או אפילו בשוקולד צ'יפס.
# אפשר להשתמש ברעיון של גדר השוקולד ובריכת הסוכריות על כל עוגה וכל קרם.
# אם בא לכם להשקיע, אפשר לחתוך את העוגה באמצע או לאפות אותה בשתי תבניות, להשתמש בחלק מהקרם כמילוי והופ - קיבלתם עוגת שכבות.