1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד בקערה מעל מים כמעט רותחים (בן מארי). חשוב שלא ייכנסו מים לשוקולד.
3 מקציפים את החמאה במיקסר ידני.
4 מוסיפים את הסוכר ואת סוכר הווניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה יפה.
5 מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, בהדרגה.
6 מוסיפים את כל החומרים היבשים (קמח, קקאו ומלח), ולבסוף את השוקולד המומס.
7 מערבבים בעדינות עד שכל החומרים מתמזגים, ומוסיפים את האגוזים.
8 מעבירים לתבנית בגודל 30 על 40 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, ומחליקים את התערובת לגובה אחיד.
9 אופים 35 עד 40 דקות, מקררים מעט וחותכים לריבועים. רצוי לאכול חמים. לאחר קירור מלא, שומרים במיכל אטום.