1מחממים תנור ל-170 מעלות. אופים שיבולת שועל, אגוז לוז, שקדים, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה. במשך 9 דקות. 2.חותכים את הפירות יבשים לקוביות קטנות בגודל: 1X1 מערבבים את כל הפירות החתוכים עם היבשים . 3.מבשלים בתוך סיר: דבש, סילאן, סוכר חום, שמן קנולה מערבבים. 4.שופכים מעל את תערובת הדבש ומערבבים היטב. מרפדים תבנית בניילון נצמד, או נייר אפייה. 5.דוחסים את התערובת תוך כדי הידוק מתמיד, מניילנים בניילון נצמד. 6.מקררים לפחות 4 שעות או מקפיאים כ-שעתיים לפחות. 7.חותכים בעזרת סכין חדה לחטיפים בגודל 6X3.