הבלונדיז הכי מושחתים שישחיתוכיות קטנות ומושחתות בקטע טוב, שמצאנו בעמוד המתכונים "ישראלי קיטשן": שכבת בצק פריך עם שוקולד לבן, קומה של חטיפי שוקולד - איזה שאוהבים - וציפוי גנאש עשיר מלמעלה. וכל האושר הזה בחצי שעה עבודה
צילום: גל בוכניק, mako אוכל
|
המצרכים (25 מנות):לרינג 20*20 ס"מ:
להרכבה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים את הרינג קודם בנייר כסף (ליצירת תחתית), ואז בנייר אפייה (למניעת הדבקה). 2 מקציפים במיקסר את החמאה והסוכרים במהירות גבוהה 5-6 דקות, עד לקבלת קרם אוורירי. 3 מוסיפים ביצה, חלמון ווניל ומערבבים בעזרת לקקן. 4 מוסיפים את הקמח והשוקולד הלבן ומקפלים לתערובת אחידה. 5 יוצקים מחצית מהתערובת לרינג, מסדרים מעל את השוקולד, מכסים ביתרת התערובת ומחליקים. 6 אופים 30-32 דקות (זהירות לא לייבש), מוציאים מהתנור ומצננים במקרר. במהלך הקירור העוגה תקבל שקע במרכז, וזה בסדר גמור. 7 הציפוי: ממיסים שוקולד, שמנת וחמאה במיקרוגל לגנאש אחיד, ויוצקים על העוגה. מיישרים מעט. אפשר לקשט עם שוקולד לבן. 8 מקררים היטב לפני החיתוך. פורסים לקוביות עסיסיות ומגישים. תתפרעו עם השוקולד בפנים. בלונדיז משוחתות | צילום: גל בוכניק, mako אוכלאת המתכון המושחת הזה, של הקונדיטור והבעלים של סטודיו ללימודי אפייה גל בוכניק, מצאנו בדף המתכונים הגדול בישראל באינסטגרם - ישראלי קיטשן |