1 מכינים את הקאפקייקס: מחממים תנור ל-180 מעלות. מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח. במיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה וסוכר כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי.
2 מוסיפים תמצית וניל וביצים טרופות בהדרגה ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם החלב תוך כדי ערבול במהירות נמוכה, רק עד לקבלת תערובת חלקה.
3 מחלקים את הבלילה בין שקעים בתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר ואופים כ-20-22 דקות עד להזהבה. מצננים.
4 מכינים את קרם המסקרפונה והתותים: פורסים את התותים לפרוסות וקוצצים לקוביות קטנות. מקציפים במערבל חשמלי מסקרפונה, אבקת סוכר ותמצית וניל רק עד לריכוך.
5 מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את קוביות התותים ומערבבים פנימה בתנועות קיפול כך שיתפזרו בקרם. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ורחב מספיק כדי שקוביות התותים יעברו דרכו בקלות.
4 למילוי ועיטור: בעזרת סכין קטנה יוצרים שקע עמוק במרכז כל עוגה ומרוקנים מעט מתוכה. שוטפים ומייבשים את התותים, מסירים מ-12 תותים קטנים את העלים ונועצים תות שלם במרכז כל עוגה (אם התות בולט החוצה זה בסדר). מזלפים תלולית גדולה של קרם גבינה על כל עוגה. פורסים לחצאים את התותים הנותרים ומקשטים את העוגות.
* העוגות במיטבן ביום ההכנה או למחרת.
לבלוג של ענבל – פיית העוגיות
>> בשבוע שעבר הכנו מיני קרמבו ביתיים