1 מחממים תנור ל – 140 מעלות.
2. מרפדים את תבנית השקעים בניירות מנג`ט ומניחים בכל אחד עוגייה שלמה.
3. בקערת המיקסר מערבלים את הגבינות, מוסיפים את הסוכר ואת תמצית הווניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד להטמעה, ואת היוגורט.
4. מקפלים פנימה את שברי העוגיות.
5. יוצקים מעל כל בסיס עוגייה את המלית כך שתמלא את כל השקעים במלואם (העוגה לא תופחת במהלך האפייה ולכן אין חשש למלא את השקעים במלואם כדי לקבל עוגות גבוהות ככל שניתן).
6. אופים כ – 22-25 דקות, או עד להתייצבות. העוגות צריכות להישאר לבנות ואפילו קצת רכות- הימנעו מאפיית יתר.
7. מצננים לגמרי ומעבירים לקירור למשך הלילה (המלית מעט מתרוממת ומתבקעת במהלך האפייה אך מתכווצת לאחר הצינון).