1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקציפים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים אחת-אחת עד שנבלעות בתערובת. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. 3. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים. 4. אופים כ-25 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 5. מצננים היטב, חותכים לקוביות ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.