מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות משמנים קלות תבנית מרובעת. בסיר קטן יוצקים את המים, השוקולד והחמאה מבשלים עד שהשוקולד נמס מוסיפים את סוכר לבן והחום לתערובת השוקולד ומערבבים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה מוסיפים את הביצים ואת תמצית הווניל מערבבים במהירות בינונית במשך שתי דקות מוסיפים את הקמח, מלח וקינמון מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה יוצקים את התערובת אל תוך התבנית שהוכנה מראש אופים במשך 25-35 דקות, או עד שקיסם ניסיון יוצא נקי מצננים בתבנית, ופורסים לפרוסות ריבועיות. מפזרים אבקת קקאו