1 מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ וגודל 25*40 ס"מ.
2 מפזרים כוס אחת של סוכר כך שיכסה את פני הבצק, וממשיכים לרדד עד שמגיעים למלבן של 30*45.
3 מחלקים את הבצק לרוחב ל-2 חלקים. משאירים כל חלק במקומו על שולחן העבודה.
4 מברישים כל חלק בחמאה מומסת ומפזרים עוד כוס סוכר. מקפלים משני הצדדים כמו סנדוויץ', וחותכים ליחידות בעובי חצי ס"מ.
5 מניחים את העוגיות על תבנית האפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
6 אופים ב-200 מעלות כ-20 דקות.