1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. משמנים את התבנית ומרפדים אותה בנייר אלומיניום, כדי שתערובת השוקולד לא תיזל החוצה בזמן האפייה. מניחים מעל נייר האלומיניום נייר אפייה. 3. שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרוגל. 4. מקציפים את החלמונים עם שליש מכמות הסוכר עד שמתקבל קצף סמיך ובהיר. מוסיפים את הקמח וממשיכים להקציף כדקה. 5. מנקים היטב את המקצפים. מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם יתרת הסוכר עד שמתקבל קצף יציב אך לא קשה מדי. 6. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך החלמונים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 7. מקפלים חלק מקצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד. חוזרים על הפעולה עד שמתקבלת תערובת אחידה. 8. יוצקים את התערובת לתבנית. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש. העוגה מוכנה כאשר חלקה העליון מתקשה מעט ומתחיל להיסדק, ומרכזה עדיין קצת נוזלי. 9. לאחר שהעוגה התקררה, מכניסים אותה למקרר לכמה שעות כדי שתתייצב.