1 מקציפים את השמנת המתוקה ומניחים בצד. מערבלים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת תערובת נוקשה. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הגבינות, תמצית הוניל והקמח וממשיכים לערבל עד קבלת מרקם אחיד. 2. מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. 3. יוצקים חמאה מומסת על אטריות הקדאיף. 4. משטחים חצי מכמות הבצק בתבנית קוטר 26. מוסיפים את המלית גבינה, מעל משטחים את חצי הכמות שנשארה של אטריות. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות. 5. בינתיים, מכינים את הסירופ, שמים את המרכיבים בסיר על להבה בינונית, מבשלים עד שהסירופ מסמיך. 6. הכנת הפראלין: מחממים במחבת את הסוכר והמים עד קבלת אחידות זהובה, מכניסים את האגוזים לדקה. שופכים את התערובת על מגש מתכת משומן בשמן חמניות. משטחים ומצננים 25 דקות. מכניסים למערבל וטוחנים קלות לחתיכות קטנות. 7. הרכבת העוגה: מזגגים את העוגה בעזרת הסירופ- מזליפים אותו בשתי וערב על העוגה ( יש להיזהר לא להציף אותה בסירופ). אחר כך מוסיפים מעל את הפראלין הטחון. יש לאכול את העוגה כשהיא חמה!