1 הכנת הבסיס: ממיסים את השוקולד בסיר בקערה נפרדת מערבלים את החלמונים עם 2 כפות סוכר כשמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מוסיפים את השוקולד המומס תוך כדי ערבול איטי מוסיפים קפה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים תנור ל-190 מעלות.
3. במיקסר מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ויתרת הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב מקפלים לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך תבנית משומנת.
4. אופים כ-20 דקות, עד שנוצר קרום פריך על פני המוס האפוי.
5. הכנת הגנאש: בסיר מרתיחים את השמנת מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שימס מורידים מהאש, מכסים ומשהים כ-30 דקות.
6. מערבבים היטב את התערובת ויוצקים על המוס האפוי.
7. מרפדים את דפנות התבנית ביריעת פלסטיק קשיחה או נייר אפיה (לשמירה על מראה השכבות).
8. הכנת קרם חלבה ושוקולד לבן: מרתיחים את השמנת, מוסיפים את החלבה והשוקולד ומערבבים היטב עד שימסו מורידים מהאש, מכסים ומשהים כשעה.
9. אחרי שעה מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות)
10. מקציפים את התערובת לקבלת קרם עשיר ומשטחים או מזלפים אותו על שכבת הגנאש, מקררים.
11. הכנת מוס השוקולד: פועלים בדיוק לפי ההנחיות להכנת הבסיס ויוצקים על קרם החלבה והשוקולד הלבן. מצננים עד להגשה.