1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מרסקים את העוגיות דק ומערבבים עם החמאה המומסת. מרפדים את התבנית – בסיס פלוס קצת יותר מחצי גובה השוליים – בעיסת העוגיות. אופים 6 דקות ומניחים לצינון.
3 מערבבים היטב במערבל עם וו גיטרה את גבינת השמנת וחמאת הבוטנים, עד שמתקבלת בלילה קטיפתית. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבלים עד לאחידות. מעבירים לקערה אחרת.
4 שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת יציבה.
5 מאחדים את שני הקציפות, ומשטחים בתבנית. מכניסים למקפיא לשעתיים.
6 מקציפים את חומרי הציפוי יחד עד לקבלת קצפת יציבה.
7 מוציאים את העוגה מהמקפיא ומורחים את הקצפת. מאחסנים במקרר עד להגשה ביום למחרת.