1 שמים את חומרי הבצק היבשים במעבד מזון ומערבבים. מוסיפים את המרגרינה והחמאה ומעבדים לפירורים. מוסיפים ריווין בהדרגה עד שהבצק מתחיל להתגבש. 2. מוציאים למשטח עבודה, לשים לכדור ומחלקים לשניים. 3. משטחים כל כדור לדיסק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות (אפשר גם ללילה שלם). 4. מוציאים מהמקרר ומניחים לבצק להתחמם מעט. מרדדים כדור אחד בין שתי יריעות ניילון נצמד לעיגול גדול במעט מקוטר התבנית. מרפדים בו את התבנית והדפנות. 5. מרדדים את הכדור השני לעיגול באותו גודל ושומרים בצד. 6. מכינים את המילוי: קולפים את התפוחים ונפטרים מהליבות. 7. קוצצים לקוביות בגודל פרק אצבע. מערבבים עם יתר חומרי המילוי. 8. מעבירים את המילוי לתבנית המרופדת בבצק. מכסים בעיגול הבצק הנותר וסוגרים את שולי הפאי בצביטות. 9. דוקרים את הפאי בכמה מקומות במזלג, כדי לאפשר לאדים לברוח במהלך האפייה. מברישים בריווין. 10. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים 40 דקות, מכסים ביריעת נייר אלומיניום ואופים עוד 40 דקות עד שנוזלים אדומים מבעבעים דרך החורים שבבצק.