1 הבסיס: מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה, המיץ וגרידת הלימון וממשיכים לערבב. לבסוף מוסיפים את הקמח, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מרפדים תבנית של 35 על 40 ס"מ בנייר אפייה, מעבירים את התערובת ומיישרים בעזרת מרית (תתקבל שכבה של כ-1 ס"מ).
3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 20-25 דקות, או עד שהחלק העליון של העוגה מתחיל להתייצב. מוציאים, מניחים להצטנן ומגבירים את חום התנור ל-200 מעלות.
4 מעבירים את ריבת הפטל דרך מסננת דקה (בשביל להיפטר מהגרגרים) ומורחים על העוגה בצורה אחידה.
5 מעבירים את שאר החומרים לסיר ומחממים עד שכל החמאה נמסה והתערובת מתחילה לרתוח.
6 מפזרים בצורה אחידה על העוגה ואופים עוד 15 דקות ב-200 מעלות. מצננים וחותכים לריבועים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!