1 להכנת הבצק: לשים את כל החומרים (מלבד המלח והחמאה) בקערת המיקסר עם "וו הלישה" במשך- 5 דקות. מוסיפים את החמאה כקוביות עד שמתמזגת בתוך הבצק. בסוף הלישה מוסיפים את המלח.
2 עוטפים את הבצק בניילון ומניחים להתפחה במשך הלילה במקרר. לאחר ההתפחה מכינים את מילוי שוקולד החלב, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל אחד למלבן במידות של 25X35 בעובי 1 ס"מ.
3 בינתיים מחממים "בבן מארי" חמאה ושוקולד חלב עד להמסה. מקררים את התערובת בטמפ' החדר, ולאחר מכן מוסיפים 50 גרם קורנפלור מנופה.
4 להכנת העוגה: מורחים את מילוי שוקולד החלב לאורך החלק האמצעי של הבצק (השליש המרכזי) ומחלקים את שני השלישים הנותרים לרצועות ארוכות. מקפלים את שני השלישים הנותרים וקולעים עם הרצועות צמות מעל למילוי.
5 מכניסים לתבנית האפייה (אינגלישקייק מס' 3), מברישים בביצה טרופה ומתפיחים כשעה. אופים את העוגה בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 40 דקות.