הבצק: 1 מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון. 2. מוסיפים ביצה ומעט מהקמח, ומפעילים ל-10 שניות נוספות. 3. מוסיפים את הקמח, ומעבדים עד שמתקבל בצק. 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. 5. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, מרפדים את תפנית הפאי ומכניסים למקרר לשעה נוספת.
קרם השקדים: 1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מקציפים שקדים, סוכר וחמאה כ-10 דקות. 3. מוסיפים את הביצה הקמח והרום, ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד. 4. ממלאים את הבצק, אופים כ-20 דקות ומצננים.
קרם הווניל והציפוי: 1 מקציפים את השמנת, הסוכר וסוכר הווניל לקצפת במרקם רך ויציב. 2. מורחים את קרם הווניל על קרם השקדים האפוי, ומעטרים בפירות טריים: תות שדה, קיווי, אננס או כל פרי אחר. 3. מכינים את הג'לי ומורחים מעל הפירות. 4. מעבירים לחצי שעה לפחות במקרר ומגישים.