המצרכים (30 מנות):
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים בצק רבוך: מחממים בסיר קטן את החמאה, החלב, הסוכר והמלח, עד שהחמאה נמסה. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה בבת אחת את הקמח. מערבבים באינטנסיביות עם כף עץ עד לקבלת בצק שנפרד מדופנות הסיר. 2 מחזירים את הסיר ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב כ-2 דקות נוספות. 3 מסירים את הסיר מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה. מערבבים את הבצק כ-5 דקות במיקסר, עד שהוא מתקרר מעט. 4 מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים עד להטמעה מלאה. ממשיכים לערבב עד שמתקבל בצק חלק, דביק ומבריק. 5 מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות. 7 מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על רווחים יפים, כי הפחזניות תופחות מאוד במהלך האפייה. 8 אופים את הפחזניות כ-25-27 דקות, עד שהן מזהיבות. מוצייאם מהתנור ומצננים על רשת. 9 המילוי: מקציפים יחד את השמנת, החלב, הפודינג והשוקולית לאפייה. מעבירים לשק זילוף. 10 עושים חור בתחתית של כל פחזנייה ומזלפים דרך החור את הקרם. שומרים בכלי סגור במקרר. לבלוג של שרית - מיס פטל |