1 מערבבים יחד בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (מתחילים עם ביצה אחת ומוסיפים את השאר בהדרגה). מוסיפים יוגורט ושמן קנולה ומקציפים.
2 מקפלים את הקמח התופח לתוך התערובת ונזהרים לא לערבב יותר מדי.
3 מערבבים את כל הפיצוחים בקערה.
4 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים מחצית מהבלילה. מפזרים מחצית מתערובת הפיצוחים, שופכים את יתר הבלילה ומפזרים מעל את החצי השני של הפיצוחים.
5 אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.