1 מחממים מראש תנור ל-150 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד עם מיץ השזיפים תוך כדי בחישה.
3 בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו, הסודה והמלח.
4 בקערה נוספת מקציפים במהירות גבוהה במיקסר ידני את הביצה והחלמון כשלוש דקות, עד להתייצבות הבלילה.
5 לתערובת הביצים מוסיפים בהדרגה את החמאה הנמסה, השמן, הווניל והשוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מוסיפים לבלילת השוקולד את תערובת הקמח ומערבבים היטב.
7 יוצקים את התערובת לתוך תבניות נייר למאפינס עד למילוי של 2/3 תבנית.
8 אופים כ-25 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש).
9 מניחים לעוגות להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין.
10 מצפים בפרוסטינג לפי בחירה.