המצרכים (20 מנות):לבצק
למלית
לציפוי פירות היער
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26 ואופים בחום של 180 מעלות עד אשר מצהיב (כחצי שעה). 2 מוציאים את הבצק מהתנור ומניחים לצינון. 3 לאחר שהבצק קר, מגרדים את השכבה העליונה שלו לכדי פירורים ומניחים בצד. 4 מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והאינסטנט פודינג ומוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול. 5 שופכים את המלית על הבצק האפוי הקר, מפזרים מעל המלית את הפירורים ומכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה. 6 ניתן לדלג על שלב הפירורים ולצפות את מלית הגבינה בפירות יער וג'לי אדום: מפשירים פירות יער קפואים ומסננים על מנת להיפטר מהנוזלים. מכינים ג'לי אדום על פי ההוראות ומקררים. לאחר שהג'לי התייצב מניחים את פירות היער על גבי העוגה, שופכים את הג'לי ומקררים. >> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירורים מעולה |