1 מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.
2 מוסיפים את הביצים, החמאה, מחית הווניל, קליפת התפוז והחלב ולשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות אטית.
3 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-5 דקות. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
4 בינתיים מכינים את רוטב הטופי: ממיסים בקלחת את הסוכר ומחממים על להבה בינונית עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
5 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. מוסיפים את השמנת המתוקה לאט לאט ובזהירות רבה.
6 מבשלים את הטופי תוך כדי ערבוב עד שהתערובת חלקה. מצננים עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
7 מוציאים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים לשני חלקים שווים.
8 מרדדים כל כדור בצק לריבוע גדול ואחיד בעובי של כס"מ וחצי.
9 בעזרת פלטה מדורגת או לקקן מורחים מחצית מכמות הטופי על כל אחת מיריעות הבצק. מפזרים את האגוזים הקצוצים, ואם רוצים גם קינמון.
10 מגלגלים כל יריעת בצק לרולדה עבה, ובעזרת סכין חדה חותכים לשבלולים בעובי 4-5 ס"מ.
11 מסדרים את השבלולים בשכיבה בתבנית פיירקס משומנת ומתפיחים כחצי שעה נוספת. לאחר ההתפחה מורחים בביצה מעורבבת עם כף מים.
12 אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות, עד שהשבלולים מזהיבים.
בל קפצן וקרן לוי מקיימות סדנאות לבישול, אפייה וזילוף עוגות