1 בקערה גדולה מקרימים את החמאה והסוכר עד לתערובת קלילה ואוורירית. בהדרגה (אחת- אחת) מוסיפים את הביצים, ומערבבים היטב לאחר כל ביצה שמוסיפים. 2. מוסיפים פנימה את צבע המאכל ותמצית הוניל. 3. מערבבים יחד את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים יחד את הרוויון והחומץ. 4. מוסיפים לחילופין ובהדרגה את תערובת היבשים והרטובים לתוך תערובת הביצים והסוכר. מערבבים היטב כל פעם. 5. יוצקים את התערובת לתוך תבניות נייר למאפינס עד למילוי של 2/3 תבנית. 6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 18-22 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש). 7. מניחים לעוגות להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין. 8. הכנת הציפוי: בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת והחמאה, עד ליצירת תערובת תפוחה. מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לערבב לקבלת תערובת חלקה. 9. מוסיפים פנימה כוס שבבי קוקוס. מצפים את העוגות ומפזרים למעלה מהקוקוס הנותר. שומרים במקרר.