1 ממיסים במחבת קטנה את החמאה, כשהיא מתחילה להשחים מסירים מהאש ומצננים. 2. שמים בקערה את הקמח, אבקת השקדים, אבקת הסוכר, גרידת התפוז ואגוזי הלוז הטחונים. 3. שמים בקערת המערבל את החלבונים ומקציפים לקצף יציב. 4. מוסיפים לקערת הקמח את החמאה המומסת ואת תמצית הווניל ומערבבים. מקפלים לתערובת את קצף החלבונים לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את תערובת הבצק לשקית זילוף עם פייה עגולה ושומרים במקרר חצי שעה. 5. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). משמנים את השקעים בתבנית הסיליקון ומזליפים את התערובת לשקעים. בוזקים על הבצק מעט פיסטוק קצוץ ומניחים מעט ריבה אדומה. 6. אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים ומחלצים את הפיננסייר מהשקעים. חוזרים על תהליך האפייה עם הבצק שנותר. מאחסנים בקופסה אטומה.