עוגת שוקולד מעולההמקסימום במינימום. עוגה מופלאה ללא גלוטן, בכל כך מעט מאמץ |
המצרכים (7 מנות):לעוגה
למי הסוכר
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות, מברישים בחמאה (או שמן) תבנית בקוטר 28 ס"מ ומרפדים את התחתית בנייר אפייה. 2 מערבבים את כל המצרכים עם וו שטוחה, במהירות בינונית עד קבלת מסה במרקם אחיד. 3 יוצקים לתבנית ואופים שעה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יצא יבש. מוציאים את התבנית מהתנור ומיד יוצקים בצורה שווה את המים החמים הממותקים. לציפוי הסוכר בתום האפיה 4 מערבבים את המים הרותחים עם כף סוכר (ומומלץ גם להוסיף 2 כפות רום/יין מתוק) ובוזקים על העוגה. לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוג קולינריא |