1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 טורפים בקערה בינונית קמח, אבקת קקאו, קורנפלור, סודה לשתייה ומלח. מניחים בצד.
3 במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה עם הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת מסה תפוחה ובהירה.
4 מוסיפים ביצה, מעבדים עד שהיא נטמעת ומוסיפים את הביצה השנייה ואת תמצית הווניל. מעבדים לתערובת אחידה.
לאתר של ליאור משיח
5 מוסיפים חצי מתערובת היבשים לקערת המיקסר ומערבבים לאט בוו גיטרה. כשהם מתחילים להיטמע עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את שאר היבשים, וגם את השוקולד צ'יפס.
6 מערבבים רק עד שנוצר בצק אחיד.
7 יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה או שתי כפות, ומסדרים על תבניות מרופדות בניירות אפייה. שומרים על מרחק של כ-4 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
8 משטחים בעדינות כל תלולית כך שהעוגיות ייאפו קצת יותר שטוחות.
9 אופים 10 דקות, מוציאים את העוגיות ומניחים להן להתקרר כמה דקות.
10 אם רוצים, מפזרים מעט מלח ים.
** כמו שרואים בסרטון, אפשר להכין את העוגיות גם ללא מיקסר.