1 מכניסים את כל חומרי הבצק מלבד המים והשמן למיקסר עם וו לישה ולשים במהירות איטית במשך 5 דקות.
2 מוסיפים את הנוזלים וממשיכים ללוש במהירות אטית עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
3 עוטפים את הבצק בניילון, ומניחים לשעה.
4 מערבבים את חומרי המלית.
5 מחלקים את הבצק לחלקים קטנים במשקל 30 גרם כל אחד, ומכדררים לכדורים.
6 יוצרים גומה במרכז כל כדור, וממשיכים לסובב סביב האצבע עד שדפנות הכדור מידקקות לעובי של 3 מ"מ.
7 ממלאים וסוגרים. אם רוצים, יוצרים דקורציה בחלק העליון בעזרת מצבט מעמולים מיוחד.
8 אופים בחום של 170 מעלות 20 דקות.