1 בקערה שמים את החלבונים ומניחים בטמפרטורת החדר לחצי שעה. 2. בקערה נוספת, מקרימים את החמאה עם 3/4 מכוס הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים את תמצית הוניל. 3. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לתערובת החמאה. מוסיפים את החלב. 4. במיקסר מקציפים את חלבוני הביצים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר הנותר (כ-2 כפות), ממשיכים להקציף עד שהסוכר נטמע והקצף שמתקבל מבריק ונוקשה. 5. מקפלים לתוך תערובת החמאה כרבע מקצף הביצים. לאחר מכן מקפלים פנימה גם את הקצף הנותר. 6. בעדינות, בעזרת כף, ממלאים תבניות נייר אישיות בתערובת, לכדי 2/3. 7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 18-22 דקות. בסיום האפייה מניחים למאפינס להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין. 8. הכנת הזיגוג: בקערה קטנה מערבבים את גבינת השמנת והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה. בהדרגה מערבבים פנימה את אבקת הסוכר ומיץ הלימון. 9. להגשה: מפזרים את הציפוי מעל העוגות ומקשטים בפירות טריים.