המתכון המקורי של העוגיות האלה מכיל גם 2 כפות קמח, שהופכות אותן ליותר דחוסות וקשות. אנחנו קיבלנו אותו מעליזה וינשטיין מתל אביב, שהחליטה לוותר על הקמח וגילתה שהתוצאה היא עוגיות אווריריות מושלמות. שדרוג נוסף: כשמכינים אותן שמנמנות הן מתקבלות עם מרכז רך וכיפי, למי שאוהב. 5 דקות הכנה (אפילו פחות), רבע שעה אפייה ויש לכם את המתוק המושלם לנשנש עם הקפה של אחרי הצהריים. המצרכים :לכ-12 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת עיסה חלקה. 3 מכינים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות, מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומועכים אותם מעט לצורת עוגייה. 4 אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משחימות. 5 מוציאים, מצננים כ-10 דקות וזוללים (או מעבירים לקופסה אטומה). עוגיות שומשום וקוקוס | צילום: לין לוי, mako אוכל וגלוטן? לא תודה | צילום: לין לוי, mako אוכל** אם רוצים את העוגיות רכות במיוחד, אוכלים אותן בעודן חמימות.
בתיאבון! |