הכנת הבצק: 1 במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה והאניס.
2 מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
3 מוסיפים את השמן ומערבבים כ-15 שניות ולבסוף מוסיפים את המים ומערבבים עד לאיחוד הבצק.
4 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
הכנת הכעכים: 1 מוציאים את הבצק מן המקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ.
2 חותכים לפרוסות בעובי של כס"מ אחד. 3. כל יחידה מגלגלים לגליל ברוחב של ס"מ ויוצרים גלגל על ידי חיבור שתי הקצוות.
4 טובלים כל יחידה בביצה טרופה ומיד לאחר מכן בשומשום לבן ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה. (מספר העוגיות מתאימות לשתי תבניות).
5 אופי בחום של 170 מעלות כ-35 דקות או עד קבלת גוון זהוב.
6 מקררים בטמפ' החדר ושומרים בכלי אטום. העוגיות נשמרות כ-10 ימים לפחות.