אופן הכנת המרנגים : 1 מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים עד להיווצרות קצף עדין, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה. 2. מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקערה. 3. בעזרת שק זילוף וצנתר 4 מילימטר מזלפים על מגשי תנור מרופדים בנייר אפייה "פבלובות" בצורת משולש. 4. ואופים התנור שחומם מראש ל- 90 מעלות כשעתיים וחצי עד שהמרנגים מתייבשים.
אופן הכנת הקרם: 1 שמים בקערה חסינת חום את החלמונים והסוכר וטורפים כשתי דקות. 2. מוסיפים את מיץ הלימון וקליפת הלימון וממשיכים לטרוף. 3. מכניסים את הקערה לסיר עם מים רותחים וממשיכים לטרוף על האדים כחמש דקות עד שהתערובת מסמיכה. 4. מצננים מעט. 5. כשהתערובת מתחילה להיקרש, מוסיפים אליה את הקצפת ויוצקים אותה אל המרנג המצונן. 6. מקררים כשעה. 7. מקשטים בתות שלם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן