1 ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה על להבה קטנה. מערבבים היטב ומסירים מעל האש. 2. מפרידים את החלמונים מן החלבונים. 3. טורפים את החלמונים ומערבבים עם השוקולד המומס (כשהוא פושר) 4. מקציפים את החלבונים לקציפה מוצקה. מערבבים עם השוקולד בקלילות, בתנועת קיפול. 5. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומאחסנים במקרר עד שתתקשה. 6. כדי להוציא את העוגה מהתבנית, טובלים את תחתיתה במים חמים למשך דקות אחדות. טובלים להב של סכין במים חמים ומעבירים אותו סביב העוגה כדי להפרידה מהתבנית. 7. מעבירים את העוגה לצלחת הגשה ומעטרים בשקדים או באגוזים. מאחסנים במקרר. באדיבות מחלבת תנובה