לתפוחים:
1 מחממים יין, סוכר ותבלינים עד המסת הסוכר. מוסיפים תפוחים ומבשלים 10 דקות. מכבים להבה ומצננים בתוך נוזל הבישול.
לעוגה:
1 ממיסים חמאה בסיר קטן עד שהיא חרוכה קלות ומשנה צבע לחום בהיר, מסננים ושוקלים 150 גרם.
2 מקציפים קלות את החלבונים בעזרת מקצף ידני לקבלת קצף רך מאוד.
3 מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
4 מערבבים את החומרים היבשים עם החלבונים, דבש וחמאה ומערבבים במטרפה עד לתערובת אחידה.
להרכבה:
1 מניחים בתחתית התבנית נייר אפייה (בתבניות אישית מסיליקון אין צורך) ומסדרים עליו את התפוחים בשכבה אחידה, יוצקים מעל את בלילת העוגה.
2 אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות עד שהעוגה מוכנה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש (לעוגות אישיות תספיק אפייה של 20 דקות).
3 מצננים את העוגה, משחררים אותה מהתבנית והופכים אותה על צלחת הגשה כך שהתפוחים כלפי מעלה.