המצרכים :לעוגה:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 לעוגה: מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים את הקפה בכף מים רותחים ומצננים. 2 מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים שקדים או אגוזים טחונים, סוכר לבן, סוכר דמררה ומלח ומערבבים. 3 יוצרים גומה במרכז הקערה ומוסיפים פנימה שמן, חלב (או חלב סויה), ויסקי או רום, ביצים, תמצית וניל ואת הקפה המומס. טורפים לתערובת חלקה. >> עוד מתכונים נהדרים מחכים לכם בבלוג של ענבל - פיית העוגיות 4 יוצקים את הבלילה לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ משומנת ואופים 45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים 5-10 דקות בתבנית והופכים על צלחת הגשה. מצננים. 5 לזיגוג: שמים את אבקת הסוכר בקערה. ממיסים את הקפה בכפית של מים רותחים ומוסיפים אותו ואת החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת זיגוג סמיך. מטפטפים על העוגה בעזרת כף ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|