1 הבצק: לשים את כל מרכיבי הבצק. משטחים שני שלישים מהבצק על תחתית התבנית. לשליש הבצק שנותר מוסיפים כף קמח ולשים שוב. מהדקים את הבצק לדפנות התבנית כך שייווצרו שוליים בגובה 3 ס"מ, ואופים בחום גבוה (כ-200 מעלות) כ-10 דקות עד שהבצק מזהיב,. מקררים ומעבירים את תבנית הבצק לצלחת הגשה.
2 קרם השוקולד: ממיסים את השוקולד והמרגרינה או החמאה על אש נמוכה תוך בחישה עד לקבלת קרם חלק.
3 מערבבים את הג'לטין והמים ומוסיפים לקרם השוקולד תוך כדי ערבוב. מצננים מעט.
ככה זה נראה לפני 15 שנה:
4 בוחשים היטב את החלמונים, הברנדי והנס קפה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
5 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף גמיש. מוסיפים לקרם בתנועות עטיפה, יוצקים את הקרם אל התחתית האפויה ומשהים כשעה במקרר.
6 הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והנס קפה לקצפת גמישה, ומורחים על שכבת השוקולד. משהים לפחות 5 שעות במקרר.