1 מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
2. מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה גדולה את פירורי הביסקוויט, הסוכר, החמאה והזנגוויל ומהדקים את התערובת בתבנית אפייה. מכניסים למקרר.
3. מערבבים יחד את גבינת השמנת והסוכר במערבל מזון במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך ערבול במהירות נמוכה, עד להשגת תערובת אחידה.
5. מוציאים את התבנית מהמקרר. יוצקים את התערובת על גבי הבסיס ומפזרים בעדינות את מיץ הפטל.
6. מכניסים את התבנית לתנור למשך 40-45 דקות, או עד שמרכז העוגה נאפה היטב.
7. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים אותה עד שהעוגה מתקררת היטב. לאחר מכן מכניסים את העוגה למקרר למשך 4 שעות נוספות או למשך הלילה.