• במערבל, מערבבים את החמאה והסוכר עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואוורירית. • מוסיפים את השקדים והקמח ומערבבים לבצק אחיד. • תולשים פיסות בצק קטנות ומגלגלים בעזרת הידיים לגלילים בגודל אצבע, אותם מעצבים לצורת סהרונים. • מניחים בתבנית משומנת ואופים במשך 12 דקות, במרכזו של תנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. מומלץ לבדוק מידי פעם את גוון העוגיות בחלקן התחתון משום שהן אינן משחימות מלמעלה. כאשר החלק התחתון מקבל גוון זהוב, זהו סימן לכך שהעוגיות מוכנות. • מוציאים מהתנור, מצננים, בוזקים מלמעלה סוכר אבקה ומאכסנים מיד בכלי סגור היטב.