1 מערבבים חלמונים, סוכר וניל, שמן וחלב.
2 ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת החלמונים.
3 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים והמלח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
4 מנפים את הקמחים ומוסיפים לבלילת החלמונים והשוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את קציפת החלבונים.
5 את התערובת מקפלים בעדינות ויוצקים לתבניות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!