1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מביאים לרתיחה בסיר את החלב, השמנת והחמאה.
2 ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד.
3 מאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.
4 מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד. מקפלים לתוך התערובת את הקמח.
5 משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות ומוזגים לתוכם את התערובת.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 3 דקות ומורידים את הטמפ' ל-160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.
* מאת השפית קרן עינב, במסגרת פסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה. פסטיבל חיפאי שמוקדש לחיים הטובים עם סדנאות השף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי. תאריכים: 141,21.1 בין השעות 11:00-14:00.