1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים יחד את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומניחים בצד.
3 בקערת המיקסר מערבלים יחד את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שנוצר קצף בהיר ותפוח.
4 מוסיפים את הביצים אחת אחת ולאחר מכן את גבינת הריקוטה, מיץ הלימון, וקליפת הלימון המגורדת.
5 מוסיפים את תערובת הגבינה לחומרים היבשים ומערבבים.
6 יוצקים כמויות של כפית גדושה על נייר אפייה ואופים כ-15-25 דקות, עד להזהבה בקצוות. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון כ-20 דקות.
7 מערבבים יחד את כל מרכיבי הזיגוג, מזלפים על כל עוגייה ומשטחים. ניתן לוותר על הזיגוג ולפזר אבקת סוכר במקום.