המצרכים :למאפה (תבנית פיירקס 20*30):
לסירופ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את היוגורט, קליפת הלימון, הסוכר, הביצים, השמן, הווניל ואבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה. 3 קורעים את עלי הפילו לפיסות. מוסיפים לקערת הבלילה ומערבבים היטב. 4 מעבירים את הבלילה לפיירקס משומן, מהדקים למפלס שווה ואופים כ-25-30 דקות עד שהכל זהוב יפה. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. >> בפעם הקודמת הכנו פפוצקיה - חצילים ממולאים בפטה ויוגורט 5 מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר, המים והקליפות במשך 5 דקות מרגע הרתיחה עד לקבלת סירופ. 6 יוצקים את הסירופ החם על העוגה הקרה ומשהים כחצי שעה עד שהסירופ נספג לפני שמחלקים למנות. מגישים. |