המצרכים :לתחתית (לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ):
למלית הגבינה:
למלית הפטל:
אופן ההכנה:1 מרסקים את הביסקוויטים למרקם פירורי/חולי במעבד מזון ומעבירים לקערה. 2 שופכים את המרגרינה המומסת לתערובת הפירורים, מעבירים לתבנית משומנת ומהדקים. מקפיאים לחצי שעה. 3 מקציפים את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג. מוסיפים בעדינות ובתנועות קיפול את ממרח הסויה לקצפת הצמחית ומוסיפים את תמצית הווניל וגרידת הלימון. מעבירים לתבנית ומקפיאים לחצי שעה 4 שמים חצי מכמות הפטל המופשר בבלנדר עם מעט ממלית האוכמניות ורבע כוס מים, מערבלים היטב עד לקבלת מרקם סמיך ונוזלי. שופכים על העוגה הקפואה ומשטחים. מוסיפים את הפטל השלם שנשאר, מקפיאים לשעה את כל העוגה, ושומרים במקרר עד ההגשה. אהבתם את עוגת הגבינה הטבעונית? יש לנו עוד מלא מתכונים טבעוניים! |