1 מכניסים את כל החומרים של שלב א' לקערה גדולה ובוחשים עד שאין גושים. 2. מערבבים את החומרים של שלב ב' בנפרד, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת משלב א'. בוחשים עד שנוצר בצק. 3. מחממים את התנור לחום בינוני. 4. מקציפים את החלבונים. כשמתקבל קצף מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף הופך גמיש. 5. מוסיפים את הקצף לבצק משלב ב' בתנועות סיבוביות ויוצקים לתבניות מאפינס מסיליקון או לתבנית משומנת גודל 26. 6. אופים בחום בינוני כשעה. אפשר לבדוק מוכנות המאפה על ידי קיסם. העוגה מוכנה כאשר צבעה חום והקיסם נקי. מוציאים מהתבניות אחרי צינון.