1 להכנת הבצק: שמים בקערת המערבל (מיקסר עם וו לישה) את כל המרכיבים ומעבדים במהירות נמוכה 4 דקות. מגבירים את מהירות המערבל ולשים 8 דקות.
2. להכנת המלית: מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לריבה.
3. להכנת הסהרונים: מחממים תנור לחום בינוני(081 מעלות).
4 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו כל כדור לעלה בקוטר 12 ס"מ. מורחים את העלה במעט ריבת פובידל, זורים מעל את המלית ומגלגלים לגלילה.
5 סוגרים את קצות הגלילה על ידי צביטת הבצק ומעצבים לצורת סהרון. מניחים בתבנית. מכינים כך את כל הבצק.
6 מברישים את הסהרונים בביצה הטרופה. מערבבים את הסוכר עם הקינמון וזורים מעל הסהרונים. אופים כ-30 דקות עד שהסהרונים יזהיבו.