1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 ממיסים את החמאה בסיר קטן ומוסיפים דבש. מערבבים.
3 בקערת ערבוב מכניסים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הקוקוס והקוואקר, ומערבבים. מוסיפים את הפירות היבשים / אגוזים שבחרנו ומערבבים טוב.
4 טורפים ביצה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים גם את החמאה וממשיכים לערבב עד שנוצרת עיסה אחידה ורטובה.
5 לוקחים בערך כף מהתערובת בכל פעם, מהדקים באגרוף בתוך כף היד ומשטחים בעדינות.
6 מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק ראוי אחת מהשניה ומכניסים לתנור.
7 אחרי 20 דקות בודקים אם העוגיות הפכו למוצקות אבל לא קשות מדי. אם העוגיות עדיין רכות מדי, משאירים לחמש דקות נוספות בתנור. זמן האפייה לא צריך לעלות על 25 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!