עוגיות פילו אגוזיםפינוקים קטנים ומענגים של בצק פילו במילוי אגוזים וקינמון![]()
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את אגוזי המלך, הקינמון והסוכר. 2 מניחים שני עלי פילו אחד על השני על שולחן העבודה. 3 מברישים את העלה העליון בחמאה מומסת. 4 מפזרים על העלים מתערובת האגוזים ומגלגלים לגלילה. 5 מברישים את הגלילה בחמאה מומסת וחותכים ל-6-7 עוגיות ברוחב 3 ס"מ כל אחת. ממשיכים כך עם שאר עלי הפילו. 6 אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|