1 מתחילים עם העוגיות: מערבבים יחד את החומרים היבשים (הקמח, אבקת האפייה והמלח), ומניחים בצד.
2 מקרימים יחד במיקסר (במהירות בינונית) את החמאה ושני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
3 מוסיפים את הביצה ומערבלים. 4. מוסיפים תמצית וניל ושוקולד מומס, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים בשתי נגלות. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים את השוקולד הקצוץ, מערבלים עוד קצת ומכניסים למקרר לצינון של בין 4 שעות ללילה.
6 כשרוצים לאפות מחממים תנור ל-180 מעלות, מכדררים את הבצק לכדורים בגודל אגוז ושולחים לאפייה ל-12 דקות בלבד. חשוב להיזהר מאפיית יתר, כדי שהעוגיות ייצאו פאדג'יות ולא יבשות.
7 לקרם הקפה: שמים את כל החומרים בבלנדר, ומערבלים עד לקבלת קרם חלק ומשיי.
8 מוזגים את הקרם לכוסות ומגישים עם העוגיות.