1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 במיקסר עם מטרפה מקציפים את הביצה, החלמון והסוכר (שמים מעט סוכר בהתחלה, נותנים למסה לעלות ואז מוסיפים את שארית הסוכר בהדרגה) עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
3 מוסיפים את השמן במנות קטנות בזרם דק כשהמיקסר מקציף, עד קבלת מרקם קרם תפוח.
4 מנפים את הקמח והאבקות יחד.
5 מחליפים את המטרפה בוו גיטרה ומוסיפים את היבשים בשתי מנות עד ערבוב מלא.
6 טוחנים את הבננות למחית ומוסיפים למסה יחד עם פניני השוקולד.
7 משמנים תבנית אינגליש בעזרת תרסיס שימון ויוצקים את המסה.
8 אופים בתנור שחומם מראש כ-30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.